Ajax Vrouwen winnen KNVB Beker

De Ajax Vrouwen hebben maandag de KNVB Beker gewonnen. De dames waren met 2-1 te sterk voor PSV/Eindhoven. Beide goals kwamen op naam te staan van Mandy Versteegt. Het is de eerste grote prijs sinds de Ajax Vrouwen in 2012 werden opgericht.

PSV/Eindhoven was de sterkere partij in de openingsfase, maar na een minuut of tien namen de Ajacieden het initiatief over. Dat leidde uiteindelijk tot de 1-0 van Versteegt. Vlak na rust kwam PSV/Eindhoven terug in de wedstrijd door een vrije trap raak te schieten. Na ruim een uur spelen zette Versteegt de 2-1 eindstand op het scorebord. Ze kopte de bal binnen uit een voorzet van Claudia van den Heiligenberg.