“Wat Gudelj heeft gedaan, is een vorm van opgeven”

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Hedwiges Maduro staat onder contract bij FC Groningen. Daar is de 31-jarige ex-Ajacied op een zijspoor geraakt. De middenvelder wil vertrekken uit Groningen, maar is niet van plan om zich te misdragen. In tegenstelling tot een andere middenvelder bij Ajax.

Die andere middenvelder is Nemanja Gudelj. De Servische beenscherende metroseksueel kan het mentaal niet opbrengen om op de reservebank plaats te nemen. “Je kunt af en toe ook een fout maken. Dat je onvrede hebt als je niet speelt, is begrijpelijk. Maar als je daar dan iets van zegt, moet je dat met respect doen”, zegt Maduro in gesprek met dvhn.nl. “Wat Gudelj heeft gedaan, is een vorm van opgeven en dat past niet bij een profvoetballer, of bij welke topsporter dan ook. Het is in topsport niet allemaal hosanna, je moet ook met tegenslagen kunnen omgaan. Gudelj heeft zijn medespelers in de steek gelaten, de ploeg in de steek gelaten, de club in de steek gelaten en ook zichzelf in de steek gelaten’’, vindt de voormalige international.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2016/12/03/wat-gudelj-heeft-gedaan-is-een-vorm-van-opgeven/

Gegevens