Martin Jol

500 wedstrijden in de Arena: de mooiste 8 (en de opening)

Bron: www.ajaxlife.nl

Even wegvliegen met Siem bij hoogtepunten in de Amsterdam Arena. © Pro Shots

Ajax - Celtic was vorige week de 500ste wedstrijd van Ajax in de Arena, vanaf de opening in 1996. In onze krant, die vandaag op de mat valt, besteden we hier aandacht aan. De redactie koos totaal subjectief8 duels waar wat viel te juichen. En de opening tegen AC Milan.

Ajax - FC Twente, 15 mei 2011 (3-1)

Rommedahl niet als speler, maar fan op Ajax Open Dag

Bron: www.ajaxlife.nl

Rommedahl was best van waarde, vaak als invaller.Pro Shots

Dit is toch wel een klein hoogtepuntje, hoor! Dennis Rommedahl was ook aanwezig tijdens de Ajax Open Dag. Niet als speler van de selectie voor het nieuwe seizoen, maar als voetbalvader. Een zoontje van de Deen is Ajaxsupporter.

En dus nam Rommedahl opnieuw plaats in de spelersbus van Ajax. Daar zat hij zelf tussen 2007 en 2010 ook wel eens in. De buitenspeler was misschien niet de beste uit de historie van de club, maar toch zeker een nuttige kracht.

Ex-coach Ajax Martin Jol waarschuwt Frank de Boer

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Johan Cruijff komt eind deze maand naar Amsterdam om de ‘communicatiestoornissen’ tussen de jeugdopleiding en het eerste elftal van Ajax op te lossen. Hij zal dan proberen om Wim Jonk (jeugd) en Frank de Boer (eerste elftal) weer aan een tafel te krijgen.Bij de voorganger van De Boer komen de herinneringen aan zijn Ajax-tijd weer naar boven. “Als Cruijff zich roert, kun je maar beter wegwezen”, zegt Martin Jol (Ajax-coach in 2009 en 2010) in het Algemeen Dagblad.

Uit het Oog: 'Ajax zit in mijn hart'

Bron: www.ajaxshowtime.com

In september 2008 debuteerde Enoh als 22-jarige in de uitwedstrijd tegen Feyenoord (2-2). Met zijn sterke balveroveringen en felle duels won hij al snel de harten van de Ajax-fans. In 2014 vertrok hij naar het Turkse Antalyaspor, maar inmiddels is de international actief bij Standard Luik. Met een enorm positief gevoel blikt hij terug op zijn periode in Amsterdam. 'Spelen bij Ajax was fantastisch, echt een geweldige ervaring.

Pages

Subscribe to Martin Jol