Martin Jol

Suarez wilde kampioen worden door NAC premie te beloven

www.ajaxlife.nl

Suarez treurt als hij beseft dat Ajax geen kampioen is.© Proshots

Het is geen verrassing dat Luis Suarez de gemoederen bezighoudt. Dat doet Suarez namelijk altijd. Maar dan ook echt altijd. De aanvaller keert woensdag met FC Barcelona terug in de Amsterdam Arena. En er verschijnen boeken over hem. Waar weer interessante dingen instaan.

'Crossing the Line' heet het boek van Suarez zelf. In ieder geval in het Engels. Misschien dat dat versie in het Nederlands wel een andere titel krijgt, die dingen gebeuren. Het gaat er uiteindelijk ook om wat er in het boek staat.

Verandering van spijs doet eten (column)

ajax1.nl

Co Adriaanse vertelde eens dat de houdbaarheidsdatum van een trainer op maximaal 3 jaar ligt. Uitzonderingen daargelaten. Kijkend naar het rendement is Frank de Boer een dergelijke uitzondering. Op dit moment is hij een kleine 4 jaar aan het roer en dat heeft de club zeker geen windeieren gelegd. Tot nu toe heeft hij het maximale aantal kampioenschappen weten te behalen (4) en heeft hij tussendoor ook nog een Johan Cruijff Schaal gepakt. De Boer nam in december 2010 een zielloos Ajax over van Martin Jol. Het was De Boer die, onder extreme omstandigheden, ervoor zorgde dat de fans weer van […]

Pages

Subscribe to Martin Jol