Martin Jol

Ajax loot PAOK in derde voorronde CL

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax heeft vrijdag PAOK Saloniki geloot voor de derde voorronde van de Champions League. De Amsterdammers kwamen de Grieken al eens eerder tegen in de voorrondes van het miljoenenbal. Onder Martin Jol versloeg Ajax over twee wedstrijden PAOK, waarna de groepsfase Champions League tegen Dinamo Kiev werd veiliggesteld. 

De Amsterdammers spelen 26 of 27 juli eerst thuis en op 2 of 3 augustus in Griekenland de return.

Hoe gaat het nu met Daley Blind?

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Op 15 mei was het vijf jaar geleden dat Ajax de derde ster wist te bemachtigen. Het eerste kampioenschap van Frank de Boer als trainer betekende ook voor veel van zijn spelers hun eerste succes. Daley Blind was er hier een van en na een sterke seizoen is Blind ondertussen een vaste waarde in het Nederlands elftal.

Hoe gaat het nu met: Florian Jozefzoon?

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Florian Jozefzoon begon zijn carrière in de jeugdopleiding van Ajax en debuteerde in 2010 onder Martin Jol in het eerste elftal. Onder Jol kwam hij tot vier optredens waarin hij één keer scoorde. Na een meniscusblessure en het vertrek van Jol kregen aanvallers Lorenzo Ebecilio en Aras Özbiliz de voorkeur van de nieuwe trainer Frank de Boer en daarom besloot Jozefzoon zijn heil ergens anders te zoeken.

Verhuurperiode

Geluid uit De Lutte: 'Ajax komt deze zomer niet'

Bron: www.ajaxlife.nl

Onder De Boer was De Lutte altijd vaste prik. © Pro Shots

Het stond al op de planning, maar het lijkt erop dat Ajax de voorbereiding toch anders inricht dan we zijn gewend. Er klinken namelijk geluiden uit De Lutte dat het jaarlijkse trainingskamp wordt geannuleerd, omdat Ajax zijn tenten elders opslaat.

Ajax komt al een jaar of veertig in het Twentse grensdorp, een enkele uitzondering daargelaten. Martin Jol was de laatste die De Lutte links liet liggen, dat was in de zomer van 2010. Ajax koos toen voor een verblijf in Oostenrijk.

Jol: "Ze moeten Ajax alsnog de titel van Twente geven"

Bron:

Martin Jol leidde Ajax in 2010 naar een tweede plaats naar de Eredivisie, maar is van mening dat de Amsterdamse club de landstitel met terugwerkende kracht moet krijgen. De 60-jarige Hagenaar vindt dat FC Twente haar kampioensschaal eigenlijk zou moeten inleveren, als gevolg van het financiële wanbeleid dat de afgelopen jaren in Enschede gevoerd is.

Pages

Subscribe to Martin Jol