Martin Jol

Jol: "Ze moeten Ajax alsnog de titel van Twente geven"

Bron:

Martin Jol leidde Ajax in 2010 naar een tweede plaats naar de Eredivisie, maar is van mening dat de Amsterdamse club de landstitel met terugwerkende kracht moet krijgen. De 60-jarige Hagenaar vindt dat FC Twente haar kampioensschaal eigenlijk zou moeten inleveren, als gevolg van het financiële wanbeleid dat de afgelopen jaren in Enschede gevoerd is.

Aissati goed op zijn plek in Rusland

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ismail Aissati voetbalde vanaf zijn twaalfde in de jeugd van PSV. Meer dan tien jaar geleden debuteerde hij voor de Eindhovense club, in de uitwedstrijd tegen Roda JC. Na zijn tweede seizoen werd de middenvelder verhuurd aan FC Twente. Dit om meer ervaring op te doen in de Eredivisie. Na één jaar keerde hij terug naar Brabant, waar hij nog een seizoen speelde voordat hij de overstap maakte naar Ajax.

Trainer Jol gaat nieuw avontuur aan bij Al-Ahly

Bron: www.ajaxlife.nl

Mido gaat, Jol komt naar de Egyptische competitie. © Pro Shots

Het is altijd interessant om te zien waar mensen na Ajax nog eens terechtkomen. Martin Jol is sinds deze week trainer van Al-Ahly. Inderdaad, dat is de recordkampioen van Egypte die ook dit seizoen weer op koers ligt voor glorie.

Al-Ahly staat zo'n beetje halverwege het seizoen drie punten voor op Zamalek, dat onlangs Ahmed 'Mido' Hossam binnen een maand tijd de laan uitstuurde. De koploper was weer op zoek naar een nieuwe trainer, omdat José Peseiro vrij plotseling vertrok naar FC Porto.

Groningen tegen Ajax meeste nederlagen en goals tegen

Bron: www.vi.nl

In de aanloop naar de 23ste speelronde in de Eredivisie duikt Voetbal International als vanouds in de statistieken. Zondagmiddag staan FC Groningen en Ajax tegenover elkaar (aftrap 12.30 uur).

? FC Groningen won zeven van de 36 Eredivisie-thuiswedstrijden tegen Ajax (G6, V23).

? De thuisploeg hield aan vier van de laatste vijf edities van FC Groningen - Ajax tenminste én punt over (W2, G2, V1).

? Ajax hield in vijf van de laatste acht competitieduels tegen FC Groningen de nul (vier tegendoelpunten).

Pages

Subscribe to Martin Jol