Ronald de Boer

De Boer over Keizer: “Geen reden om afscheid van elkaar te nemen”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Drie maanden na de aanstelling van Marcel Keizer, als opvolger van Peter Bosz, zit Ajax in een flinke crisis. Ronald de Boer, afgelopen zomer nadrukkelijk voorstander van de aanstelling van Keizer, heeft nog voldoende vertrouwen in een goede afloop.

In De Telegraaf zegt De Boer: “Het is logisch dat mensen momenteel van een crisis spreken. Zeker bij een topclub als Ajax. Ik heb nog steeds vertrouwen in Keizer, maar begrijp heel goed dat ze de situatie bij Ajax eventueel gaan evalueren na het duel met sc Heerenveen.”

Lees Ajax Life 5 en win een gesigneerd shirt van Viergever!

Bron: www.ajaxlife.nl

Ja, dit model shirt dus, met de handtekening van Nick Viergever! © Pro Shots

In iedere editie van Ajax Life kun je een shirt met handtekening winnen. Hoe? Goed lezen, antwoorden onthouden en meedoen! Dit keer gaat het om een shirt van Nick Viergever!

We hebben hier in de kast een gesigneerd uitshirt hangen met het rugnummer 26, dus eentje van Viergever, de man die er hoogstpersoonlijk verantwoordelijk voor was dat Ajax vorig seizoen Schalke 04 uit de Europa League kegelde.

Onze Trots: 'Wilde ook het kapsel van Litmanen'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Bekende Nederlanders en Ajax. Waarom zijn ze fan geworden van de Amsterdamse club en hoe beleven zij de wedstrijden van hun grote liefde? Komen ze vaak in het stadion of kijken ze de wedstrijden liever thuis of in de kroeg? En wat vinden ze eigenlijk van het huidige Ajax? In de rubriek ‘Onze Trots’ gaan we op zoek naar de liefde voor Ajax van de BN’ers. In deel 11: Jesse Klaver, fractievoorzitter van GroenLinks.

‘Appie Nouri had een wereldtopper kunnen worden, een wereldgozer was hij al’

Bron: www.voetbalzone.nl

Veel voetballiefhebbers kunnen nog steeds nauwelijks bevatten dat Abdelhak Nouri ernstige en blijvende hersenschade heeft opgelopen en zodoende waarschijnlijk nooit meer op het voetbalveld zal verschijnen. Ronald de Boer heeft op De Toekomst jarenlang samengewerkt met het talent: "Appie Nouri had een wereldtopper kunnen worden, een wereldgozer was hij al", aldus de oud-international.

De tranen van De Boer: “Opeens hield ik het niet meer”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Veel voetballiefhebbers kunnen het zich nog goed herinneren: een interview uit 1996, vlak na de Champions League-wedstrijd Ajax – Grasshoppers, waarin Ronald de Boer plotseling in tranen uitbarst.

In het RTL7-programma Shirtje Ruilen vertelde De Boer voor het eerst waarom hij zo emotioneel was. Dit blijkt te maken te hebben met de toenmalige trainer Louis van Gaal, die onder druk stond bij het bestuur, dat niet overtuigd was van zijn kwaliteiten: “Louis had er heel veel moeite mee, want hij had alles gewonnen wat je maar kon winnen.”

Pages

Subscribe to Ronald de Boer