March 2017

Ajax Vrouwen winnen met 1-0 van ADO (Incl foto’s)

Bron: ajaxfanzone.nl

De Ajax Vrouwen hebben vrijdagavond de thuiswedstrijd tegen de dames van ADO met 1-0 gewonnen. Marloes Pieëte scoorde in de eerste helft de enige treffer en dat bleek uiteindelijk genoeg voor de drie punten.Met de overwinning gaan de vrouwen met vertrouwen richting de beslissende play-offs. Natuurlijk was onze fotograaf Jacques weer aanwezig om enkele fraaie plaatjes te schieten.

Ajax Vrouwen vol vertrouwen play-offs tegemoet

Bron: www.ajaxlife.nl

Het was niet altijd leuk om naar te kijken, maar Ajax Vrouwen wint wel: 1-0. © Sjoerd Tullenaar

Ajax Vrouwen herstelt zich van nederlaag en gaat als onbetwiste koploper de play-offs in. Nummer twee FC Twente komt nog in actie.

Ajax Vrouwen heeft zich vrijdagavond hersteld van de nederlaag van vorige week tegen PSV. Thuis tegen de nummer drie Ado Den Haag wist de ploeg van Ed Engelkes met een minimaal krachtsverschil te winnen.

“In de zomer misschien een transfer maken”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Joël Veltman is momenteel met Ajax in onderhandeling over een nieuw contract, maar de kans is aanwezig dat de verdediger komende zomer een nieuw avontuur aangaat. De huidige rechtsback ziet een transfer naar het buitenland ook wel zitten. “Natuurlijk wil je een keer in het buitenland spelen. Maar het kan ook zo zijn dat ik mijn contract bij Ajax ga verlengen”, laat hij weten in gesprek met NUSport.

Pages