January 2017

Overmars over Krul: 'Jammer dat het zo liep'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Tim Krul maakte dinsdagavond de overstap naar AZ omdat hij met Andre Onana voor zich op weinig speelminuten kon rekenen. Marc Overmars waardeerde de professionele houding van Krul, maar begrijpt zijn keuze voor een vertrek.

'Ook al hebben we liever drie Eredivisiewaardige keepers in de A-selectie, ik denk dat dit voor iedereen het beste is. Newcastle wil graag dat hij speelminuten maakt en Tim zelf wil na zijn lange revalidatie ook wedstrijden keepen op een zo hoog mogelijk niveau', vertelt Overmars in een persbericht.

Serero dient zijn contract uit bij Ajax

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Thulani Serero maakt het seizoen af bij Ajax. Dat meldt Ajax-watcher Mike Verweij (De Telegraaf) via zijn account op Twitter.

Er was interesse van meerdere clubs, maar de 30-voudig Zuid-Afrikaans international kiest er zelf voor om bij (Jong) Ajax te blijven. De 26-jarige middenvelder zit niet meer bij de A-selectie en werkt zijn wedstrijden af bij Jong Ajax. Aan het eind van dit seizoen is Serero transfervrij.

'Kon vertrouwen helaas niet terugbetalen'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Tim Krul heeft middels De Telegraaf gereageerd op zijn transfer naar AZ, waar hij tot het eind van het seizoen gestald wordt door Newcastle United. De sluitpost is Ajax dankbaar voor het geduld en revalidatieproces.

'Ik vind het jammer dat ik de club het vertrouwen niet heb kunnen terugbetalen. Door mijn blessure heeft het helaas niet zo mogen zijn dat we met mij in de goal voor het kampioenschap konden gaan', vertelt Krul.

Pages