February 2016

Jong Ajax wint met 4-1 van FC Dordrecht

Jong Ajax heeft maandagavond op sportpark de Toekomst met 4-1 gewonnen van FC Dordrecht. De bezoekers begonnen brutaal aan de wedstrijd maar kregen voor rust maar liefst vier doelpunten om de oren. Viktor Fischer, Robert Muric, Richairo Zivkovic en Donny van de Beek waren daar verantwoordelijk voor. Vlak na rust scoorde Dordrecht tegen maar dat mocht de pret niet drukken voor de Ajacieden die de wedstrijd professioneel uitspeelden. Enig smetje van de avond was dat Robert Muric na een uur naar de kant moest met griepverschijnselen.

Niet zo Jong Ajax maakt gehakt van FC Dordrecht

Scoren op maandagavond is bij Fischer geen reden voor groot feest. © Pro Shots

Jong Ajax heeft maandag met speels gemak drie punten aan zijn totaal toegevoegd. Alleen al voor rust trof de ploeg vier keer doel en uiteindelijk stond er tegen FC Dordrecht 4-1 op het scorebord. Robert Muric stelde zich met enkele fraaie acties kandidaat voor een basisplaats bij het eerste elftal.

Ervaren Jong Ajax ruim langs FC Dordrecht

Jong Ajax heeft maandagavond een ruime overwinning geboekt op FC Dordrecht. De Amsterdamse ploeg begon met ervaren krachten zoals Diederik Boer, Thulani Serero en Viktor Fischer in de basis. Het duel eindigde in 4-1.

Jong Ajax was in eigen huis vanaf het eerste moment de baas. Viktor Fischer opende de score in de twintigste minuut na een prachtige assist van Donny van de Beek. De Deense aanvaller werd weggestuurd op links en faalde niet in de doelmond. Niet veel later stond het al 2-0, toen Robert Muric een fraaie individuele actie bekroonde met een raak schot.

LIVE 20:00u | Jong Ajax - FC Dordrecht (4-1)

Dit is het livetopic voor de wedstrijd tussen Jong Ajax en FC Dordrecht van maandagavond. De twee ploegen treffen elkaar vanaf 20:00 uur op De Toekomst. De wedstrijd wordt uitgezonden door Fox Sports.

Jong Ajax staat momenteel op de achtste plaats in de Jupiler League. De ploeg van trainers Jaap Stam en Andries Ulderink heeft in 25 wedstrijden 34 punten behaald. FC Dordrecht staat op dertiende plek met 32 punten uit 26 wedstrijden.