September 2015

Gametalk Molde – Ajax: Volg de wedstrijd via ons Twitter account en/of praat mee en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Vandaag om 21:05 uur speelt Ajax de tweede wedstrijd in de groepsfase van de Europa League uit tegen het Noorse Molde. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens geven wij weer een mooie tekening weg van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

Update: Oostzijde krijgt als eerste rood-witte stoeltjes, hoeken mogelijk dicht

Bron: ajaxfanzone.nl

Na de bekendmaking dat de Amsterdam Arena de komende jaren zal worden verbouwd zijn er inmiddels ook wat meer details bekend dat er ook in het stadion het een en ander gaat veranderen. Ajaxlife meldt dat de stoeltjes aan de oostzijde zullen worden vervangen door rood-witte stoeltjes en dat de mogelijkheden bekeken gaan worden om de hoeken in de Arena dicht te maken.

UEFA Europa League: Nederlandse ploegen op jacht naar eerherstel

Bron: www.nieuwslog.nl

In de eerste ronde van de UEFA Europa League kon geen enkele Nederlandse deelnemer overtuigen. Ajax speelde thuis gelijk tegen Celtic, terwijl Groningen in eigen huis werd weggespeeld door Olympique Marseille. Ook AZ kon geen punt afdwingen in Belgrado. In de tweede ronde van de groepsfase zal het dus anders moeten. Maar maken de Nederlandse ploegen in de Europa League eigenlijk wel een kans?

Ajax op bezoek bij Molde

Groeten uit Noorwegen en training kijken!

Bron: www.ajaxlife.nl

Ajax moet in Molde een goed resultaat zien te boeken. © Ajax Life

We weten van Molde eigenlijk nog niet meer dan dat het een wat saai dorp is. Toevallig is Ajax er op bezoek en dus waren we bij de training. Maar je moet er heel wat voor over hebben om in Molde te geraken, dus van de reis er naartoe hebben we ook foto's gemaakt. Die zijn de moeite waard!

Pages