Frank de Boer heeft zin in De Klassieker

Bron: ajax1.nl

Trainer Frank de Boer kijkt uit naar het treffen van aanstaande zondag, de jaarlijkse Klassieker tussen Ajax en Feyenoord. De Rotterdammers mogen dan wel op een zestiende positie staan, toch ziet De Boer ze als concurrent voor de titel. ”Ik ben ervan overtuigd dat Ronald Koeman ze weer op de rit krijgt”, aldus De Boer tegenover Ajax TV.

”Het is nog steeds dezelfde selectie, ik denk nog steeds dat zij een van de favorieten zijn voor de titel. Wanneer ze in de ArenA een goed resultaat halen ziet de wereld er voor hun weer heel anders uit”, geeft De Boer aan.

Zowel Ajax als Feyenoord moet het zondag stellen zonder aanvoerder en rechtsback, respectievelijk De Jong en Van Rhijn aan Amsterdamse zijde en De Vrij en Janmaat aan Rotterdamse zijde. ”Er zal een jeugdspeler worden ingepast. Of misschien schuift Vormer naar achteren. Ik maak me daar eigenlijk niet zo druk om. Ik ben meer bezig met mijn eigen team.”

”Over onszelf ben ik niet tevreden, we hebben namelijk geen zes punten uit twee wedstrijden. We kunnen wel beter spelen denk ik. De Klassieker blijft iets speciaals, ik heb er altijd zin in”, sluit De Boer af.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/de-boer-heeft-zin-in-klassieker/