Kristensen ook in Spangen rechtsback Ajax

Bron: www.ajaxshowtime.com

Erik ten Hag stuurt zondagmiddag opnieuw Rasmus Nissen Kristensen het veld in. Joël Veltman begint als aanvoerder opnieuw op de bank. In vergelijking tot vorige week is de opstelling van Ajax dus niet gewijzigd.

Dit betekent dat de verdediging bestaat uit André Onana, Kristensen, Matthijs de Ligt, Maximilian Wöber en Nicolás Tagliafico. Het middenveld wordt gevormd door Lasse Schöne, Donny van de Beek en Hakim Ziyech. De voorhoede kent ook geen verrassingen: David Neres (rechts) en Justin Kluivert (links) spelen op de flank, Klaas-Jan Huntelaar is de aanvalsleider in de punt van de aanval.

Ajax moet aan de bak in Spangen, waar het op bezoek gaat bij Sparta Rotterdam. Er wordt afgetrapt om 14.30 uur en Ajax is een winstpartij verplicht. Koploper PSV won zaterdagavond met 3-0 van VVV-Venlo en vergrootte zo het gat weer naar tien punten. Wint Ajax, dan verkleinen de Amsterdammers het gat naar zeven punten. 

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/111412/kristensen-ook-in-spangen-rechtsback-ajax