Hattrick Sierhuis brengt Jong Ajax aan kop

Bron: www.ajaxshowtime.com

Jong Ajax heeft vrijdagavond goede zaken gedaan in de Jupiler League. Nummer zes De Graafschap kwam op bezoek, de beloften domineerden grote gedeeltes van de wedstrijd en wonnen uiteindelijk met een marge van twee.

FT | De Graafschap - Jong Ajax (2-4)De wedstrijd begon meteen voortvarend van de kant van Jong Ajax. Al na drie minuten kwam de bal voor de voeten van Kaj Sierhuis na goed doorgaan van Boy Kemper. De spits, die de bal via de keeper kreeg,  twijfelde niet en maakte al vroeg de openingstreffer in Doetinchem. Tijdens het volmaken van het eerste kwartier was de bal nog altijd voor de ploeg van Michael Reiziger, maar kansen kwam er niet. Jong Ajax leek steeds meer aan te gaan dringen en kreeg mogelijkheden via opnieuw Sierhuis, maar de volgende goal viel aan de andere kant. De Amsterdammers gingen in de fout op het middenveld en het was Daryl van Mieghem die het afstrafte. Hierna kregen de Doetinchemmers even vleugels en ook een kansje. Die eindigde echter in de handen van keeper Norbert Alblas.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/111375/hattrick-sierhuis-brengt-jong-ajax-aan-kop