De Ligt: “Hele grote eer om aanvoerder te zijn”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Matthijs de Ligt was zondagmiddag voor de eerste keer de aanvoerder van Ajax. Een grote eer, zo laat hij weten voor de camera van Ajax TV. “Het was heel erg mooi. Het is een hele grote eer om aanvoerder van Ajax te mogen zijn. Genieten is natuurlijk altijd mooi, maar je moet ook je verantwoordelijkheid pakken als aanvoerder. Ik vind het mooi om dat aangewezen te krijgen. Het was een mooie eerste wedstrijd met de band.”

“Het is zeker een teken van waardering. Bij Ajax waarderen ze mij en ik waardeer Ajax ook heel erg, dus dat is een mooie samenwerking”, vervolgt de talentvolle verdediger.

De Ligt ging door de band niet naast zijn schoenen lopen. “Vleugels gaf het mij niet echt. Ik probeerde gewoon te spelen zoals ik altijd speel. Echt vleugels gaf het niet, maar het is wel een hele grote eer om de band te mogen dragen. Ik vind het mooi om aanvoerder te zijn en daarbij maakt leeftijd niet veel uit. De trainer koos mij niet voor de leeftijd in ieder geval, maar omdat ik het verdiende. Dus daar dank ik hem voor.”

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/de-ligt-hele-grote-eer-om-aanvoerder-te-zijn/

Gegevens

Onderwerpen: Ajax TV, Trainer
Clubs: AFC Ajax