Ten Hag: “Sommigen moeten op dat vlak meer brengen”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Na het verloren duel met Vitesse verscheen Erik ten Hag uiteraard ook voor de camera’s van de NOS: “Ik ben heel teleurgesteld, deze wedstrijd mag je niet verliezen. Hoe we verliezen staat me totaal niet aan, dat heeft te maken met onze houding.”

Tegengoals

“Als je ziet hoe we de goals krijgen en het begint met die eerste goal. Een goal die van 27 meter binnen valt, dat is illustratief. Dat mag niet op ons niveau. Ook de tweede en derde goal zijn lachwekkend, dat mag echt niet op ons niveau”, vervolgt de trainer.

Spitsen

Dat hij Huntelaar én Dolberg miste, speelde zeker mee, maar mag volgens Ten Hag geen excuus zijn: “Het is duidelijk dat het 2 kwaliteitsspelers zijn en het zijn onze spitsen. Natuurlijk heeft dat z’n effect, maar nog steeds hebben genoeg spelers met scorend vermogen die dat kunnen opvangen. Sommigen moeten op dat vlak dan wel meer gaan brengen, maar dat laten ze na.”

Titelstrijd

Met een gat van 10 punten lijkt de titelstrijd nu dan wel echt voorbij. “Als Ajax moeten we iedere wedstrijd winnen, dat verandert niet. Alle wedstrijden winnen is het uitgangspunt. We moeten kijken waar we dan eindigen”, besluit de trainer.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/ten-hag-meer-brengen/

Gegevens