Informatie opstappen Vitesse-uit

Bron: www.ajaxlife.nl

Het uitvak is zondag weer van plan om alles te geven. © De Brouwer

Het lijkt erop dat we zondag de ergste kou achter de rug hebben. En laten we hopen dat de temperatuur in de titelrace ook oploopt. Het wisselt de laatste tijd per speelronde en we moeten nu hopen dat er leuke dingen gebeuren. We gaan het meemaken, in Arnhem.

Ajax weet zich in de Gelredome gesteund door 1000 supporters, van wie een groot deel op de heenweg bij wijze van proef een biertje mag drinken. Er zijn op de heenweg twee biertjes toegestaan, als je tenminste opstapt bij de Johan Cruijff Arena.

We kunnen ons zo voorstellen dat je een extra kans op bier niet laat schieten, maar dan moet je wel bijtijds bij ingang Noord B zijn voor het instappen. Wij komen je graag te hulp. Je wordt verwacht tussen 10.45 en 11.30 uur. De aftrap is drie uurtjes later.

Omdat er sprake is van een verplichte buscombi, kun je zondag gratis je auto parkeren op het terrein van Borchland. Het is vanaf hier ongeveer tien minuten lopen naar de JC Arena. Zorg wel dat de parkeerplaats netjes blijft, dan kunnen we het blijven gebruiken.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=23588

Gegevens

Spelers: Johan Cruijff
Onderwerpen: ArenA, Supporters
Clubs: Vitesse, AFC Ajax
Trainers: Johan Cruijff
Bestuursleden: Johan Cruijff