KNVB wil vanaf komend seizoen bij alle Eredivisie-duels video-arbitrage

Bron: ajaxfanzone.nl

Afgelopen weekend is er nogal wat commotie ontstaan over beslissingen van scheidsrechters waarbij Hirving Lozano van PSV een rode kaart ontving voor een elleboogstoot en een dag later Klaas Jan Huntelaar niet werd bestraft voor een soortgelijke overtreding. Dat levert volgens de KNVB een onwenselijke situatie op en de bond wil voor het aankomende seizoen overgaan tot actie.

Voor het seizoen 2018-2019 wil de KNVB bij alle wedstrijden in de Eredivisie video-arbitrage introduceren waarbij men hoopt dit soort incidenten tegen te gaan. ‘De KNVB streeft uiteraard naar een eerlijk en sportief verloop van alle wedstrijden. Daarom zijn we altijd voorloper geweest op het gebied van de Video Assistant Referee. Met de komst van videoarbitrage hopen we het soort incidenten van afgelopen weekend tegen te gaan. De wil is er om vanaf komend seizoen bij alle Eredivisie-duels video-arbitrage te hebben’, aldus een zegsman van de KNVB.

Bron: AD

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2018/02/20/knvb-wil-vanaf-komend-seizoen-bij-alle-eredivisie-duels-video-arbitrage/

Gegevens

Tags: Nieuws
Clubs: PSV