Kampioen worden is nu echt een doel voor Jong Ajax

Bron: www.ajaxlife.nl

Dankzij de winst op Oss kan Jong Ajax nu achterom kijken. © Pro Shots

Jong Ajax begint met drie bonuspunten aan de beslissende fase van het seizoen. De ploeg van Michael Reiziger verstevigde zijn eerste plaats in de Jupiler League door van FC Oss (2-0) te winnen. Kampioen worden lijkt ineens een realistische mogelijkheid. Dat is dan ook het doel.

Door Kevin Van Nunen

De Jong Ajacieden gaven tijdens de winterstop nog wat punten toe op Fortuna Sittard en NEC, maar de rivalen blinken anno 2018 uit in het morsen van punten. Er zijn zelfs zo veel punten gemorst dat alles in elkaar schuift en Jong Ajax er voorbij ging.

“De titelrace is een thema. We zijn al zo ver gekomen, we gaan er nu echt voor. De tijden dat Jong Ajax in het rechterrijtje stonden, zijn van vroeger. Je ziet duidelijk een stijgende lijn en dit jaar doen we echt bovenin mee,” aldus Reiziger tegenover Ajax Life.

Ondanks het uitzicht op de kleine schaal is de club niet van plan noodgrepen toe te passen om de titelkansen van Jong Ajax te vergroten. “We zijn heel duidelijk een opleidingsteam en er komt geen kentering,” belooft de trainer.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=23524