Ambitieuze Kluivert: “Ik wil de beste van de wereld worden”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Justin Kluivert heeft aan ambitie geen gebrek. De 18-jarige Ajacied wil de beste van de wereld te worden en heeft daar alles voor over, zo vertelt hij in het RTL7-programma Tiki Taka Touzani.

“Ik wil de beste van de wereld worden, dus dan moet je hard trainen”, zo zegt de jonge aanvaller. “Anders hoef je niet te gaan voetballen, vind ik. Je moet het beste uit jezelf halen en voor de top gaan. Dat ga ik zeker doen. Ik heb er alles voor over. Ik moet meer gaan scoren.”

Kluivert zul je dan ook niet snel in de kroeg tegenkomen op een vrijdag- of zaterdagavond. “Ik heb het al sinds jongs af aan links laten liggen en heb er geen moeite mee. Op vakantie heb ik ook altijd plezier. Je moet weten wanneer het kan en wanneer niet.”

Erg tevreden met zijn huidige spel is Kluivert nog niet en hij geeft zichzelf dus ook geen hoog cijfer: “Een zesje. Een magere zes. Ik ben nog jong, dus ik verwacht nog heel veel van mezelf en weet wat ik daar voor over moet hebben. Ik moet hard trainen en dat ben ik ook zeker van plan.”

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/ambitieuze-kluivert-wil-beste-wereld-worden/

Gegevens

Onderwerpen: Aanvaller
Clubs: AFC Ajax