Napraten met Hansie Hansie: ontsnapt Huntelaar aan rood?!

Het laatste woord is vast nog niet over Huntelaars actie gezegd. © Pro Shots

We hebben iets om over na te praten! Het zou natuurlijk kunnen gaan over het goede spel van Ajax tegen PEC, de vele gemiste kansen, of het deels bevroren kunstgras, maar wij schatten zo in dat het een midweekje lang gaat over een actie van Klaas Jan Huntelaar.

Huntelaar rukte zich in de openingsfase van PEC Zwolle - Ajax (0-1) los bij een corner, waarna hij door scheidsrechter Kevin Blom werd bestraft met een vrije trap tegen. Dit betekent dat het moment is beoordeeld, waardoor achteraf geen tv-beelden meer mogen worden teruggekeken.

De ene helft van het land is over de zeik, de andere helft van het land vindt dat er niet zo overdreven gedaan moet worden. Vooral in de regio Eindhoven wordt er moord en brand geschreeuwd, omdat PSV'er Hirving Lozano voor een soortgelijke actie wel van het veld werd gestuurd.