Handige SV Ajax-bussen prima idee voor Vitesse-uit!

Bron: www.ajaxlife.nl

Die twee links zijn heel blij met wat vrije stoeltjes. © De Brouwer

Gemakkelijke uitwedstrijden bestaan niet. Maar Ajax krijgt een paar potjes op rij die toch echt wel lastig genoemd mogen worden. Ook Vitesse-uit is hier onderdeel van. SV Ajax-bussen zijn een prima optie om dit duel in Arnhem bij te wonen!

Er zijn in totaal 1000 Ajacieden welkom in het uitvak van Vitesse en als je niet beschikt over een plusje op je uitkaart, krijg je zaterdag de kans om alsnog een kaartje te scoren. Je moet wel scherp zijn, want tijdens de loterij krijg je niet veel kansen.

Een kaartje kost 30,44 euro en hoewel er is sprake van een verplichte buscombi, zijn er zondag 4 maart wel wat mogelijkheden voor een reis op maat. Zo kun je kiezen om op te stappen op de alternatieve locatie, maar er rijden ook handige SV Ajax-bussen.

Supportersvereniging Ajax laat vanaf diverse plekken in het land bussen rijden. Er vertrekken bussen vanaf de Amsterdamse Middenweg (17) en vanuit Almere (5), Den Bosch (18) en Leiden (37). De getallen tussen haakjes staan voor het aantal vrije stoelen.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=23503

Gegevens

Onderwerpen: Transfers
Clubs: Vitesse, AFC Ajax