Op bezoek in Zwolle. Ten Hags elf: wat denk je zelf?

Bron: www.ajaxlife.nl

Volgt Ten Hag jouw advies op? © Pro Shots

Aan Ajax en PEC Zwolle de eer om dit eredivisieweekend af te sluiten. Zondag om 16:45 treden de nummers twee en vijf aan in een onderlinge confrontatie. Bij Zwolle genoeg Ajax-DNA in de selectie, reden voor jou om de Ajax-opstelling aan te passen?

AjaxLife laat Ajax-fans hun eigen opstelling bepalen. In onze app kun je jouw ideale basis samenstellen. Als je de app nog niet hebt, moet je deze eerst downloaden. Als je de app opent en vervolgens op 'de tribune' klikt, kun je jouw sterrenensemble gestalte geven. 

Hoewel Nick Viergever na maanden blessureleed weer aansloot bij de groep, is hij door Erik ten Hag nog niet fit genoeg bevonden om zondag speelminuten te maken. Ook Daley Sinkgraven is op de weg terug. Overigens kun jij als eigenwijze trainer gewoon besluiten om deze heren te laten spelen. Maar of dat leuk is... Probeer een beetje reëel te blijven. 

Op de persconferentie liet Ten Hag overigens vallen dat Mateo Cassierra dicht bij een basisplek in Ajax 1 is. Eens? Gun de Colombiaan eens een kans tegen Zwolle. Oneens? Je weet wat je aan Huntelaar hebt. 

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=23506