Ajax O19 wint zonder overtuiging van F'noord

Ajax Onder 19 heeft vrijdagavond op de eigen Toekomst een nipte overwinning weten te boeken op aartsrivaal Feyenoord. Zonder te overtuigen met flitsend spel, werden er toch drie goals gemaakt en zo eindigde de wedstrijd in een 3-2 overwinning voor de talenten uit Amsterdam.Het begin van de wedstrijd was, zonder te overtuigen, voor Ajax. Binnen het kwartier waren het de Amsterdammers dan ook die op voorsprong kwamen. Danilo Pereira kopte uit een hoekschop knap binnen bij de verre hoek. Heel lang kon de ploeg van John Heitinga echter niet genieten van de voorsprong, want drie minuten later was het alweer gelijk na geklungel achterin bij Ajax.

Wat volgde was een Ajax waarbij geen lijn was te ontdekken in het spel. Na 28 minuten betaalde het daar de tol voor, door de tweede tegentreffer te incasseren. Ook nu schutterde de Amsterdamse defensie en zo stond het 1-2 in het voordeel van de Rotterdammers. Ook hierna pakte Ajax het goede spel nog niet op en kon het zelfs nog 1-3 worden voor rust. Dat werd het niet en zo lag de wedstrijd nog volledig open tijdens de thee.