Kluivert: ‘Barcelona zit in mijn hart, maar wie ben ik om nee te zeggen tegen Real Madrid’

Bron: ajaxfanzone.nl

Justin Kluivert voelt zich thuis bij Ajax en hoopt zich dan ook verder te ontwikkelen in de Johan Cruijff Arena. Echter heeft Kluivert zijn contract bij Ajax nog steeds niet verlengd waardoor een vertrek niet valt uit te sluiten, zo laat Kluivert weten in een interview met Helden.

‘Ik doe natuurlijk wat het beste is voor mijn carrière en maak zelf de keuze, daar bemoeit mijn vader zich ook niet mee, hij weet dat ik dat niet wil. De komende jaren wil ik nog graag voor Ajax spelen maar als er een mooi aanbod komt, weet je het nooit. Engeland trekt me erg en Arsenal, Tottenham Hotspur, Chelsea of Manchester United vind ik mooie clubs waar ik mezelf over een paar jaar wel zie spelen. Uiteindelijk wil ik heel graag bij Barcelona of Real Madrid terechtkomen. Barcelona zit in mijn hart, maar wie ben ik om nee te zeggen tegen Real Madrid?. Maar voorlopig zit ik goed bij Ajax en mijn zaakwaarnemer Mino Raiola zegt altijd: hier is een bord met eten. Jij mag kiezen wat je pakt’.

Bron: Helden

 

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2018/02/13/kluivert-barcelona-zit-in-mijn-hart-maar-wie-ben-ik-om-nee-te-zeggen-tegen-real-madrid/

Gegevens