Slecht Ajax rekent maar nét af met Twente

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax heeft zondagmiddag met grootse moeite afgerekend met FC Twente. De wedstrijd begon positief, maar uiteindelijk was de nipte zege zwaarbevochten: 2-1. 

Ajax ging daverend van start tegen Twente. Na tien minuten had het al 3-0 kunnen en misschien wel moeten staan. Justin Kluivert zorgde voor de openingstreffer na een snelle counter via David Neres en Donny van de Beek. Laatstgenoemde werd gelanceerd door de Braziliaan, Van de Beek legde knap de bal breed en Kluivert rondde keurig af.

Minuten later moest het alweer raak zijn. Uit de kluts kreeg Van de Beek dé mogelijkheid om de 2-0 te scoren, maar de zo trefzekere middenvelder dit seizoen verzuimde succesvol af te ronden. Niet veel later had Van de Beek het vizier weer niet op scherp staan, waarna Ajax gas terugkwam. Hierdoor kwam Twente er bij vlagen beter uit, maar mede door zelfzuchtigheid aan de kant van de club uit Enschede bleef het lang 1-0.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/110569/slecht-ajax-rekent-maar-net-af-met-twente