Ajax O19 morst punten op De Herdgang

Bron: www.ajaxshowtime.com

Dit was het livetopic van de Ajax-jeugd van zaterdagmiddag. Een combinatie-elftal van Ajax Onder-16 en oudere jongens speelde gelijk tegen Sparta, Ajax Onder-19 speelde met een sterk team gelijk tegen de leeftijdsgenoten van PSV. 

FT | Combinatie-elftal Ajax - Sparta Rotterdam O17/19 (2-3)Een combinatie-elftal van Ajax O16, dat ook met O19-spelers Richonell Margaret, Giovanni De La Vega en Mateusz Gorski aantrad, heeft verloen van Sparta. Op Sportpark De Toekomst werd het 2-3.

Ajax kwam in het eerste bedrijf nog op voorsprong door Naci Ünüvar, die op aangeven van De La Vega keurig afrondde. In de tweede helft boog Sparta de stand echter om. Invaller Joshua Pynadath miste een kans en aan de overkant was het vervolgens raak. De gelijkmaker was voorbode voor meer doelpunten van de Rotterdammers, die vliegensvlug op 1-3 kwamen. Vlak voor tijd redde Margaret nog de eer voor Ajax: 2-3.

Opstelling Ajax O16: Gorski (40' Dieker); Omzigtig, Fosu-Mensah, Aksit, Scholten (65' Zamani); Beelen (40' De Vries), Ünüvar (40' De Waal), De La Vega; Hoogewerf (40' Pynadath), Margaret, Cleonise. 

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/110558/ajax-o19-morst-punten-op-de-herdgang