Keizer hoopt op landstitel Ajax en gunt spelers het beste

Bron: ajaxfanzone.nl

Marcel Keizer hoopt van harte dat Erik ten Hag met Ajax de landstitel grijpt en wenst de spelers het allerbeste toe, zo laat columnist Menno Pot weten in Het Parool. Pot sprak met Keizer over de situatie na zijn ontslag bij Ajax waar hij is opgevolgd door Erik ten Hag.

‘Ten Hag kan er niets aan doen dat Keizer is ontslagen bij Ajax  zoals hij er ook niets aan kan doen dat hij een achterstand van vijf punten op PSV erfde. We moeten Ten Hag juist steunen’, laat Pot weten. ‘Weet u van wie deze wijze woorden afkomstig zijn? Van Marcel Keizer. Ik kwam hem tegen in de kantine van de eersteklasser CSW in Wilnis, zijn woonplaats. Ik sprak hem aan. We praatten even. Hij vertelde dat het goed met hem gaat. Zo zag hij er ook uit. Hij vertelde dat hij fijn op vakantie is geweest, dat het nu eenmaal kan gebeuren en dat het met hem wel goed komt. Hij gunt zijn jongens het allerbeste en hoopt dat Ten Hag (‘een goede trainer’) Ajax naar de titel zal leiden. Wie uit sympathie voor Marcel Keizer Erik ten Hag onwelwillend bejegent, doet juist níet wat Marcel Keizer wil. Die is groter dan dat. Omdat hij Ajacied is’, besluit Pot.

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2018/02/09/keizer-hoopt-op-landstitel-ajax-en-gunt-spelers-het-beste/

Gegevens

Spelers: Marcel Keizer
Onderwerpen: Column, Trainer, Kampioen
Tags: Nieuws
Clubs: PSV, AFC Ajax