Jong Ajax na knotsgek duel gelijk bij Telstar

Bron: www.ajaxshowtime.com

Jong Ajax heeft vrijdagavond in een knotsgek duel gelijkgespeeld bij Telstar. Door de puntendeling in Velsen-Zuid zijn de jongelingen de koppositie in de Jupiler League kwijt. Mateo Cassierra scoorde zijn veertiende goal van het seizoen. 

Coach Michael Reiziger kon in Velsen-Zuid geen gebruikmaken van Noa Lang, Ché Nunnely en Mitchel Bakker. Het trio doet zaterdag met de Onder-19 ploeg van Ajax mee, dat aantreedt tegen PSV. In niet de sterkste formatie, maar wel mét Carel Eiting en Mateo Cassierra op het veld, hadden de beloften het lastig bij Telstar.

Zelf creëerden de Amsterdammers weinig, Telstar werd op haar beurt meermaals gevaarlijk. De thuisploeg had een blunder van Jong Ajax-keeper Norbert Alblas nodig om op voorsprong te komen. Mohamed Hamdaoui nam een vrije trap, de bal kwam recht op Alblas af, maar de 23-jarige goalie liet de bal uit zijn handen glippen.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/110536/jong-ajax-na-knotsgek-duel-gelijk-bij-telstar