ED: PSV deed poging Viergever te halen

Bron: www.ajaxshowtime.com

PSV heeft in de winter een poging gewaagd om Nick Viergever naar Eindhoven te halen, zo meldt het Eindhovens Dagblad. De linkspoot, die momenteel nog geblesseerd is aan zijn voet, heeft een aflopend contract bij Ajax.

Bij PSV was Viergever in beeld om de defensie te versterken. Vooral voor de linksback-positie is de club druk op zoek naar een nieuwe speler, maar die kwam in de winterstop niet. Nu Viergever bijna transfervrij is, ligt het voor de hand dat PSV in de zomer terugkeert voor de Ajacied. Ook in 2014 was hij al in beeld, toen hij nog bij AZ speelde.

Viergever speelt al sinds de zomer van 2014 voor Ajax, nadat hij daarvoor voor Sparta en AZ uitkwam. In Amsterdam was hij lang niet altijd verzekerd van een basisplaats, maar vorig seizoen onder Peter Bosz kwam daar verandering in. De coach sprak ook uit dat hij het contract van zijn 'routinier' graag wilde verlengen, maar daar wilde Ajax niet aan meewerken. 

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/110431/ed-psv-deed-poging-viergever-te-halen

Gegevens