Mazraoui: “Op dit moment gelukkigste persoon op aarde”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Noussair Mazraoui maakte zondag zijn debuut voor het eerste elftal. De middenvelder kwam één minuut voor tijd in de ploeg voor Neres en is naar eigen zeggen erg blij met zijn debuut. “Ik ben op dit moment de gelukkigste persoon op aarde”, zo vertelt hij aan Ajax TV.

Debuut

“Het is natuurlijk heel lekker dit. Hier leef je al je hele leven naar toe. Sinds dat ik in de jeugdopleiding bij Ajax zit, wilde ik altijd al in de Arena spelen. En dan gebeurt het vandaag, dat is natuurlijk geweldig.” Ten Hag liet de middenvelder in de tweede helft warmlopen. “Dan krijg je toch het gevoel dat het heel dichtbij komt. In het begin ben je dan even nerveus, maar dat gaat met de minuten rustig weg.”

Niet op gerekend

Mazraoui kwam in de ploeg bij een benauwende 2-1 stand. De middenvelder had daarom niet meer gerekend op een invalbeurt. “Ik had het zelf niet verwacht, om eerlijk te zijn, dat ik zou invallen vandaag. De trainer zei nog tegen me dat de nummer-19 niet de bal mocht krijgen: dat was mijn taak. En verder gewoon doen wat ik normaal doe.”

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/mazraoui-gelukkigste-persoon-op-aarde/

Gegevens