Daily Mirror: ‘Ajax en Manchester United onderhandelen over Kluivert’

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax en Justin Kluivert zijn het nog altijd niet eens over een nieuw contract en volgens The Daily Mirror wil Manchester United daar komende zomer van gaan profiteren. De club van trainer Mourinho zou zich bij Ajax hebben gemeld en zou in eerste instantie twaalf miljoen willen betalen voor Kluivert. Dat bedrag kan fors oplopen wanneer Kluivert het in Engeland goed doet en United prijzen verovert.

Kluivert heeft inmiddels laten weten dat hij graag bij Ajax wil blijven en dat beide partijen binnenkort met elkaar in gesprek gaan over het lopende contract tot medio 2019. ‘Natuurlijk wil ik bij Ajax blijven. We moeten met Ajax overleggen en met m’n zaakwaarnemer om eruit te komen’, aldus Kluivert. Na afloop van de onderlinge Europa League-finale spraken Mourinho en Kluivert even met elkaar, al moest daar volgens trainer en speler absoluut niets meer achter worden gezocht.

Bron: Daily Mirror

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2018/02/04/daily-mirror-ajax-en-manchester-united-onderhandelen-over-kluivert/

Gegevens