Younes direct terug in wedstrijdselectie

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax-trainer Erik ten Hag heeft Amin Younes direct weer opgenomen in zijn wedstrijdselectie. De Duitser leek eerder nog op weg naar Napoli, maar zag zijn transfer op het laatste moment afgeketst worden. Ajax.nl meldt verder dat ook Noussair Mazraoui is opgenomen in de wedstrijdgroep.

In tegenstelling tot vorige week zitten Deyovaisio Zeefuik en Dennis Johnsen niet bij de selectie. Eerstgenoemde is verhuurd aan FC Groningen, terwijl Johnsen door de terugkeer van Younes een stapje terugdoet. De Amsterdammers moeten het nog wel doen zonder de al langer geblesseerde spelers. Hieronder vallen Benjamin van Leer, Daley Sinkgraven, Nick Viergever, Vaclav Cerny en Kasper Dolberg. Bovendien is er net als in de vorige weken geen plek voor Mitchell Dijks.

Het duel tussen Ajax en NAC Breda begint zondagmiddag om 16.45 uur. De Amsterdammers staan op dit moment zeven punten achter op koploper PSV.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/110363/younes-direct-terug-in-wedstrijdselectie