Jong Ajax wint in Waalwijk door hattrick De Wit

Jong Ajax trad vrijdagavond aan in Waalwijk tegen RKC, de beloften kenden een vliegende start door binnen eerste tien minuten twee keer te scoren. Dani de Wit beleefde een mooie dag: hij zette vrijdagochtend zijn handtekening onder een nieuw contract en scoorde een hattrick in Waalwijk.

Flitsende start

De beloften kenden een vliegende start door na acht minuten de score al te openen. Dani de Wit scoorde in open doel nadat RKC-keeper Vaessen een redding had gebracht op een schot van linksbuiten Noa Lang. Binnen twee minuten verdubbelden de Amsterdammers de score. Linksback Mitchel Bakker zette strak voor, spits Kaj Sierhuis kopte binnen voor een 2-0 voorsprong voor Jong Ajax. Daarna stokte de productie, RKC kwam meer en meer in de wedstrijd.