MAASWATER

Bron: www.afca.nl

Honey, i’m home !

Jimmy is thuis. Het dwalen heeft even geduurd maar uiteindelijk staat op de plek waar je thuishoort de deur altijd open. De timing had niet beter gekund, daags voor de kakkies thuis. Het voelt erg goed.

Het onderwerp bij de terugkeer van de grootste bewonderaar van onze voorzitter Henrichs zal geen verrassing zijn : In Rotjeknor gaat men het badkuipschuim testen op Feijenooit dna. Nou kletsen we doorgaans de Ajax dijen sowieso al blauw van de pret om al het komisch talent dat aan de boorden van de Maas de kunsten mag vertonen. Maar hier komen we echt niet meer van bij.

De Ollies en Ollie-innetjes kunnen hun geboren verliezersbloed afgeven om te laten onderzoeken of er Feijenooit dna in zit…Nou wij hoeven niet te wachten op de in april te verwachten onderzoeks uitslagen ; ongetwijfeld zijn die aderen helemaal gevuld met dna dat sterke overeenkomsten vertoont met dat van volbloed Neanderthalers. Perfect match verzekerd. Het mysterie van de verdwijning van die soort in Mofrika zal in een klap opgelost zijn ; weggespoeld richting lagere landen om uit het havenslib aan lager wal te kruipen en te evolueren tot postmoderne Orksen.

……

Lees het volledige artikel op http://www.afca.nl/maaswater/

Gegevens

Onderwerpen: Terugkeer
Clubs: AFC Ajax