LIVE 20.00 uur | Fortuna Sittard - Jong Ajax (0-0)

Bron: www.ajaxshowtime.com

Dit is het livetopic voor de competitiewedstrijd tussen Fortuna Sittard en Jong Ajax. Beide ploegen treffen elkaar om 20.00 uur in het Fortuna Sittard Stadion. Het duel zal te zien zijn bij FOX Sports kanaal 3. Volg het hier en praat mee!

Opstelling Fortuna Sittard: Nog niet bekend.Wissels Fortuna Sittard: Nog niet bekend.Opstelling Jong Ajax: Nog niet bekend.Wissels Jong Ajax: Nog niet bekend.Doelpunten:-Bijzonderheden:- Jong Ajax mist een behoorlijk aantal spelers tegen Fortuna Sittard. Dit heeft te maken met het feit dat enkele spelers die normaal gesproken met Jong Ajax meedoen nu met Ajax 1 op trainingskamp zijn in Portugal.- Bij Fortuna Sittard zal Perr Schuurs vrijdagavond aantreden tegen Jong Ajax. De talentvolle verdediger speelt vanaf volgend seizoen in Amsterdam.- Bij de Limburgers is Sunday Oliseh de trainer. De Nigeriaan speelde tussen 1997 en 199 bij Ajax. 

Volg de wedstrijd via Twitter:

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/109820/live-2000-uur-fortuna-sittard-jong-ajax-0-0

Gegevens