VI: 'Ajax rekent spoedig op krabbel Kluivert'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax rekent, na de hernieuwde contracten van Frenkie de Jong en Donny van de Beek, ook snel op een nieuwe overeenkomst met Justin Kluivert, zo weet Voetbal International. De huidige verbintenis van de dribbelaar heeft nog maar een looptijd van anderhalf jaar, maar Kluivert zijn tijd in Amsterdam is nog niet voorbij.

Afgelopen zomer was er voor de jongeling al de kans om Ajax te verlaten, toen Tottenham Hotspur interesse toonde. Kluivert zelf echter, vond het toen nog te vroeg voor een dergelijke overstap en zijn mening is daarin nu niet veranderd. Clubs uit Engeland en Italië volgen zijn situatie nadrukkelijk, maar dat weerhoudt hem er niet van om langer in de Johan Cruijff ArenA te blijven spelen.

De jeugdinternational van Jong Oranje maakte dit seizoen sinds zijn intrede in de basiself al veel indruk in het rood-witte tenue. In veertien Eredivisieduels wist hij vijfmaal te scoren en twee keer voor de assist te zorgen. Ter vergelijking: in zijn 26 competitieduels daarvoor scoorde hij drie keer.

 

 

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/109686/vi-ajax-rekent-spoedig-op-krabbel-kluivert