Huntelaars passie en strijd leveren fijne wallpaper op!

Bron: www.ajaxlife.nl

Marcel Keizer hoopte door voor Klaas Jan Huntelaar te kiezen op iets extra's. Welnu, dat heeft de trainer geweten! De spits verzorgde de gelijkmaker en lokte een penalty uit. Dan breng je wel iets extra tijdens een bijzonder belangrijke wedstrijd tegen AZ!

Ajax moest winnen van AZ om in de titelrace te blijven, maar moest ook aantreden zonder zo'n beetje de compleet beoogde verdediging. Het was soms even zoeken, er werd soms wat tegenslag geïncasseerd, maar de passie en strijdlust maakte dit allemaal meer dan goed!

Eerlijk is eerlijk, Huntelaar had minstens twee doelpunten extra mogen maken. Hoewel hij dat naliet, blijft hij nog steeds de man die AZ-uit besliste. Ajax won met 1-2 en is voorlopig de enige uitdager van PSV. De kunst is nu om de druk zo hoog mogelijk op te voeren!

De acties van Huntelaar en met name het juichen na afloop leveren fraai beeldmateriaal op. Fraai materiaal dat wij dan weer verwerken tot een wallpaper, zodat je je telefoon erbij kunt pakken en dan terugdenkt aan die heerlijke zondagmiddag!

Download de wallpaper hier.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=23113

Gegevens