Volgens dit realistische scenario gaat Ajax tóch kampioen worden

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax pakte afgelopen zondag de laatste strohalm om nog mee te kunnen strijden om de titel dit seizoen met beide handen aan. PSV had in Amsterdam niets in te brengen tegen de ontketende ploeg van Marcel Keizer. De Eindhovenaren werden op alle fronten afgetroefd en leken geen moment op de ploeg die zo fier aan kop staat.

Geluk PSV

Het had PSV tot afgelopen zondag natuurlijk ook nog niet bepaald tegen gezeten. Verschillende malen werd er met minimaal verschil in blessuretijd van laagvliegers gewonnen. Bovendien heeft PSV qua blessures en schorsingen nog weinig tegenslag gehad.

Keerpunt

Tot afgelopen zondag. De wedstrijd in de Arena zou wel eens het keerpunt van het seizoen kunnen betekenen. Spits Jürgen Locadia, dit seizoen al goed voor negen treffers, moest in de openingsfase geblesseerd het veld verlaten en is zeker tot de winterstop uitgeschakeld. Bovendien werd duidelijk dat de ploeg van Cocu kwetsbaar is wanneer het door een felle tegenstander wordt opgejaagd. Kijkend naar het resterende programma kan Ajax het de koploper nog flink lastig gaan maken, en volgens dit realistische scenario zelfs nog de 34ste landstitel binnen halen:

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/volgens-dit-scenario-ajax-kampioen/