Win gratis bier en bitterballen tijdens Ajax - Excelsior!

Bron: www.ajaxlife.nl

Met bier en bitterballen beleef je sowieso een prima avondje. © De Brouwer

De Supportersvereniging Ajax bestaat 25 jaar en wie jarig is, die moet trakteren. En dat gaan we doen. We hebben donderdag een skybox bij Ajax - Excelsior en als jij gratis bier en bitterballen wilt tijdens dit potje, raden we je aan om mee te doen aan de prijsvraag.

Wij weten als geen ander dat je een wedstrijd van Ajax prima elders op de tribune kunt zien en je hoeft ook heus geen stropdas om, maar het leuk en uniek een keertje vanuit een soort kroeg binnen de muren van het stadion naar een thuiswedstrijdje te kijken.

We hebben in totaal drie plekjes te verloten in onze skybox, dus je kunt twee vrienden en/of vriendinnen meenemen naar de Johan Cruijff Arena. De aftrap is donderdag om 20.45 uur, dus je hebt waarschijnlijk genoeg tijd om na je werk richting Amsterdam te komen.

Wil jij er donderdag warmpjes bij zitten, met bier en bitterballen bij de hand? Doe dan voor woensdag 12.00 uur mee aan onze prijsvraag. Met de winnaar wordt spoedig na het sluiten van de prijsvraag contact opgenomen, zodat je bijtijds op de hoogte bent.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=23063

Gegevens