Ballenjongens en vaandeldragers Ajax - Excelsior gezocht!

Bron: www.ajaxlife.nl

Ben jij erbij donderdag tegen Excelsior? Het wordt wel een latertje! © De Brouwer

Donderdagavond 14 december komt Excelsior naar de Johan Cruijff Arena voor een doordeweeks eredivisiepotje. En jij kunt daar een belangrijke rol vervullen als ballenjongen of -meisje. En oh ja, we zoeken ook nog vaandeldragers!

Kan Ajax de uitstekende wedstrijd tegen PSV (3-0) een goed gevolg geven tegen Excelsior? De strijd om het kampioenschap is weer springlevend, dus we hopen op dezelfde onverzettelijkheid tegen de Kralingers. Dan moeten dingen goedkomen.

De wedstrijd begint donderdag pas om 20.45 uur. Het wordt dus wel een latertje, maar misschien kun je vrijdag wat later naar school? Vast wel toch?

Aan jou zal het niet liggen, want nog voor de aftrap sta jij al als ballenjongen of -meisje klaar. En scherpte is vereist, want als de scheidsrechter fluit voor het begin van het duel, dan ben jij onderdeel van het spel.

Hoe? Door op tijd en met de juiste vaart de bal weer bij de spelers te krijgen, als de bal buiten de lijnen is. We zoeken twee Ajax Jonge Schare-leden voor deze belangrijke taak.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=23059