Ziyech sluit winters vertrek uit: ‘Ben hier op mijn plek en nog niet klaar’

Bron: ajaxfanzone.nl

Hakim Ziyech vertrekt in de aankomende winterse transferperiode niet bij Ajax, zo heeft hij laten weten in een interview met het Algemeen Dagblad. De middenvelder krijgt de laatste weken nogal wat commentaar op zijn speelstijl maar laat weten dat hij nog steeds achter de keuze staat om bij Ajax te blijven.

‘Ik ben hier bij Ajax op mijn plek en heb ook heel bewust gekozen om vanuit FC Twente niet direct de stap naar het buitenland te maken. Dat we nu geen Europees voetbal spelen is jammer maar voor mij geen reden om tussentijds te vertrekken’. Op de vraag of hij zich komende zomer in de kijker wil spelen met Marokko op het WK is Ziyech duidelijk. ‘Daar ben ik nu helemaal niet mee bezig. Het gaat nu om presteren met Ajax en fit te blijven, dan kan na het seizoen de focus op Marokko’. De middenvelder, waar Ajax vorig jaar zomer elf miljoen voor betaalde, kwam in zijn eerste seizoen bij Ajax tot 42 wedstrijden, waarin hij tot tien doelpunten en negentien assists kwam. Dit seizoen staat Ziyech na achttien wedstrijden op drie doelpunten en negen assists.

Bron: AD

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2017/12/07/ziyech-sluit-winters-vertrek-uit-ben-hier-op-mijn-plek-en-nog-niet-klaar/

Gegevens

Spelers: Hakim Ziyech
Onderwerpen: Doelpunt, Transfers
Tags: Nieuws