Mazraoui: “Zonder doelpunt of assist voelt het leeg”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Het is voor Noussair Mazraoui inmiddels zijn tweede seizoen in Jong Ajax en hij zit beter in zijn vel dan ooit. Vorig seizoen dwong hij na een aantal maanden een contract af, nu is hij een vaste waarde.

Technisch

“Hij heeft vorig seizoen een goed seizoen gehad. Hij is van ver gekomen. De volgende fase is wat meer verantwoordelijkheid nemen, vooral in zijn spel. Hij pakt dat redelijk op”, aldus Michael Reiziger over Mazraoui op Ajax TV. “Hij is een technische speler, loopt altijd heel goed vrij. Je kan hem heel makkelijk aanspelen met een man in de rug. Hij is vaardig en heeft een goed overzicht. En hij kan scoren”, vervolgt hij.

Scoren

Scoren kan hij inderdaad. Hoewel Mazraoui van origine een verdediger is en dit seizoen het hele veld over zwerft, staat hij al op 4 goals en 2 assists. Hij begint er zo aan gewend te raken, dat de wedstrijd tegen FC Dordrecht dan ook bijna een teleurstelling voor hem was: “Ook zonder doelpunt of assists ben ik blij. Maar zonder assist of doelpunt voelt het wel een beetje leeg.”

 

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/mazraoui-zonder-doelpunt-assist/

Gegevens

Spelers: Michael Reiziger
Onderwerpen: Doelpunt, Jong Ajax
Clubs: AFC Ajax