‘Overmars wil Paraguayaan Balbuena als mogelijke vervanger De Ligt’

Bron: ajaxfanzone.nl

De geruchten over een vertrek van Matthijs De Ligt worden steeds serieuzer en naar verluidt wil FC Barcelona in de winterstop een bod van tussen de 40 en 45 miljoen uitbrengen op de jonge verdediger van Ajax, zo wist  commentator Sierd de Vos van Ziggo Sport afgelopen weekend te melden.

Volgens het Italiaanse Tuttomercatoweb is Marc Overmars dan ook druk bezig met een vervanger en is zijn oog gevallen op de 26-jarige Paraguayaan Fabián Balbuena die momenteel onder contract staat bij het Braziliaanse Corinthians. Eerder konden wij al berichten dat Lisandro Magállan van Boca Juniors als versterking zou worden aangetrokken (zie eerder bericht) maar het lijkt er steeds meer op dat Magallan niet de overstap maakt naar Amsterdam. Balbuena stond bij Overmars als tweede op het lijstje en er zou inmiddels een bod van vier miljoen zijn uitgebracht terwijl Corinthians een bedrag van tussen de zes en zeven miljoen euro in gedachten heeft voor de Paraguayaanse verdediger.

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2017/11/20/overmars-wil-paraguayaan-balbuena-als-mogelijke-vervanger-de-ligt/

Gegevens

Spelers: Marc Overmars
Tags: Nieuws