Wöber: “Daarom voel ik me privé en voetballend thuis”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Verdediger Maximilian Wöber heeft na een lastig begin inmiddels een basisplek veroverd bij Ajax. De Oostenrijker sloop geruisloos in het eerste elftal van de Amsterdammers, zo schrijft de Telegraaf. De krant had een interview met Wöber over zijn eerste periode in Amsterdam.

Lastig begin

Wöber werd door Ajax gehaald als vervanger voor Sánchez, die vertrok naar Tottenham Hotspur. De Oostenrijker had het lastig toen hij bij Ajax aansloot. “Ik was een beetje nerveus en verlegen, omdat ik de stad, de cultuur en mijn teammates niet kende. Maar inmiddels heb ik mijn plek in de groep gevonden. Ik trek veel op met Kostas Lamprou, Matthijs de Ligt en Vaclav Cerny. We lachen veel.”

Voldoende verbeterpunten

Hoewel Wöber inmiddels een vaste waarde is in de verdediging van Ajax, ziet hij nog voldoende verbeterpunten om aan te werken. “Ik heb de eerste maanden stappen kunnen maken, maar er valt nog een hoop te verbeteren. Het belangrijkste is dat ik mijn plaats in de stad, de club en op het veld heb gevonden. Dat ik al een paar goede wedstrijden heb gespeeld is prettig.”

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/wober-daarom-voel-ik-me-prive-voetballend-thuis/