Keizer: ‘Over de voortzetting van Younes kan je wel wat zeggen’

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax verloor zondag met 1-2 van FC Utrecht. Natuurlijk is de schuld nooit bij één enkele speler te leggen, maar het had heel anders kunnen lopen als Amin Younes een opgelegde kans niet had verprutst. De aanvaller blijft daardoor op slechts één doelpunt in het huidige Eredivisie-seizoen staan.

Marcel Keizer analyseert voor de camera van FOX Sports. “Het is hardstikke moeilijk. Je ziet in de eerste helft hoe creatief hij kan zijn en hoe vaak hij er langs komt, maar over de voortzetting kan je wel wat zeggen. Hij is in ieder geval een speler die dreiging en een individuele actie heeft. Hij heeft moeite in de afwerking, dat klopt. Het is jammer voor ons én voor hem, want het was een grote kans.”

De 24-jarige Younes, inmiddels toch ook al vijfvoudig international van Duitsland, speelde tot dusverre 96 officiële wedstrijden voor Ajax en daarin was hij goed voor 17 doelpunten en 24 assists. Ook volgens Kenneth Perez kan en moet het rendement hoger: “Ik mag het bijna niet meer zeggen, maar was is hij toch een ongelukkige speler”, zei de Deen in de studio.

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2017/11/05/keizer-over-de-voortzetting-van-younes-kan-je-wel-wat-zeggen/

Gegevens