Keizer lijkt nog te hopen op langer verblijf Viergever

Bron: www.ajaxlife.nl

Je verwacht het niet direct, maar Viergever is al jarenlang basisspeler. © Pro Shots

Marcel Keizer lijkt te hopen op een langer verblijf van Nick Viergever. Keizer zegt het niet direct met zo veel woorden, maar als we zijn uitspraken goed wegen, slaat de balans van de trainer door naar het positieve. Als het tenminste nog niet te laat is.

Hoewel Viergever bij vrijwel niemand in zijn ideale opstelling staat, veroverde hij onder Frank de Boer, Peter Bosz en Marcel Keizer keer op keer een basisplaats en werd zijn waarde voor de ploeg groter en groter.

Desondanks bood Ajax hem nog geen nieuw contract aan, met als gevolg dat Viergevers contract afloopt en het nog maar de vraag is of hij wil verlengen. “Ik kan niet expliciet ja of nee zeggen,” reageert Keizer als er wordt geïnformeerd naar de toekomstplannen.

“Zijn contract, tsja, dat is meer iets tussen Nick, Marc Overmars en de club. Uiteraard heb ik er een stem in, maar dit speelt al van voor mijn aanstelling. Er wordt uiteraard over gesproken. We moeten kijken hoe het de komende maanden verder gaat. Als het nog niet te laat is.”

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=22803