JA klopt Eindhoven en wint eerste periode JL

Jong Ajax heeft vrijdagavond opnieuw goede zaken gedaan in de Jupiler League. De koploper wist, na een 1-0 achterstand bij rust, met 2-3 te winnen van FC Eindhoven en eindigt op die manier bovenaan de competitie aan het einde van de eerste periode.

FT | FC Eindhoven - Jong Ajax (2-3)De wedstrijd begon nog flitsend voor Jong Ajax, waar de ploeg na vijf minuten voetballen al een penalty toegewezen kreeg. Het was Mateo Cassierra die neergelegd werd en ook achter de bal ging staan, maar hij miste. In de rest van de eerste helft gebeurde er eigenlijk aan beide kanten niet bijster veel, totdat FC Eindhoven vijf minuten voor tijd op een 1-0 voorsprong kwam. Voor rust wist Jong Ajax niets meer terug te doen.