Keizer is héél blij: 'We komen van ver'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Marcel Keizer is erg blij met de overwinning op Feyenoord (1-4). De oefenmeester coachte zijn eerste Klassieker en liet Ajax aardig voor de dag komen in De Kuip. Bij FOX Sports sprak hij erover. 

'Het is een terechte overwinning lijkt mij. Ik denk dat vier goals redelijk normaal is gezien de kansen die we gehad hebben. De intensiteit was oké voor een Nederlandse wedstrijd. In de rust hadden we ook echt een goed gevoel. Dat merkte ik aan de jongens. We zetten Feyenoord onder druk in eigen huis, creëerden weinig inderdaad, maar na de 0-1 brak het los', is Keizer lovend. 

David Neres was belangrijk met drie assists en Keizer is blij met de invloed van oud-Ajacied Wamberto. 'David heeft vertrouwen nu. Hij heeft een gesprekje gehad met Wamberto en dat is heel goed gevallen bij hem. Hij is wat opener, heeft vaker een lach op zijn gezicht. Dat is hét denk ik.' Kasper Dolberg was ook cruciaal met twee doelpunten, waarbij concurrent Klaas-Jan Huntelaar ook trefzeker was. Keizer denkt dat de spitsendiscussie weer losbarst. 

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/108028/keizer-is-heel-blij-we-komen-van-ver