Huntelaar wijst Ajax de weg naar zege in klassieker

Bron: www.ajaxlife.nl

Hij miste dit seizoen flink wat kansen, maar met Klaas Jan Huntelaar weet je: als het echt nodig is, kun je altijd op hem terugvallen. Die bewering bleek eens te meer waarheid in De Kuip. De spits schoot heerlijk binnen en bracht Ajax op voorsprong, waarna inderdaad werd gewonnen.

Huntelaar had het in de eerste helft best zwaar in De Kuip en vocht felle duels uit, wat hem zelfs op een gele kaart kwam te staan. Er werd geduwd, getrokken en hij werd uitgejouwd, maar het was de Ajacied die het publiek stil kreeg.

Een knal was voldoende. Boem! In de verre hoek! En juichen! Helaas kon Huntelaar zijn vreugde niet delen met een vol uitvak, maar de emotie spatte van zijn gezicht af. We doen het ervoor. En al helemaal wanneer we er een wallpaper van kunnen maken als de winst binnen is.

Het is bijzonder fijn om jullie na de klassieker een wallpaper te kunnen aanbieden. Het sterkt de herinneringen aan de winst (1-4) van Ajax op Feyenoord. Het is een tijdje geleden dat je zo'n herinnering op je telefoon kon plaatsen, dus stel deze plaat snel in als wallpaper!

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=22714

Gegevens