Jong Ajax na rode kaart kansloos tegen GAE

Bron: www.ajaxshowtime.com

Jong Ajax heeft vrijdagavond een slecht vervolg gegeven aan een zo goed begin van de Jupiler League. Op bezoek in Deventer bij Go Ahead Eagles kwamen de beloften op een 0-1 voorsprong, maar wisten ze na een rode kaart geen vuist meer te maken en ging de wedstrijd verloren.

FT | Go Ahead Eagles - Ajax (4-1)Al binnen vijf minuten wist Ajax een eerste kans te creƫren, waar een voorzet van Mitchell Dijks door Mateo Cassierra in de handen van de doelman werd gekopt. Wat volgde was opnieuw een kans voor Jong Ajax en ditmaal was het raak. Een heerlijke steekpass van Carel Eiting werd op waarde geschat door Dennis Johnsen en hij rondde af met een bekeken stiftbal. Meteen erna echter, was het raak voor Go Ahead. Het was oud-Ajacied Sam Hendriks die, ook met een stift, wist af te werken. De Amsterdammers bleven daarna beter, maar wisten dat niet om te zetten in een doelpunt.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/107986/jong-ajax-na-rode-kaart-kansloos-tegen-gae