Basisplaats Dijks bij Jong zet streep door zondag

Bron: www.ajaxshowtime.com

Mitchell Dijks lijkt zich op te kunnen gaan maken voor een rustige zondagmiddag. De linksback is vrijdag mee afgereisd naar Deventer voor de competitiewedstrijd van Jong Ajax tegen Go Ahead Eagles.

Dijks, die maandag tegen Almere City FC pas zijn eerste minuten maakte van dit seizoen bij de beloften, kan zo goed als zeker dus een streep zetten door de Klassieker van zondag tegen Feyenoord. Marcel Keizer kiest in dat geval, net als tegen Sparta, waarschijnlijk voor Nick Viergever, Daley Sinkgraven en Max Wöber als linksbenige verdedigers.

In de selectie van Jong Ajax zitten verder geen verrassingen. Coach Michael Reiziger heeft de beschikking over Norbert Alblas, Deyovaisio Zeefuik, Carel Eiting en Mateo Cassierra als leden van de eerste selectie. Spelers als Vaclav Cerny trainden vrijdag gewoon met het eerste mee. De wedstrijd tegen Go Ahead Eagles begint om 20.00 uur en wordt voor de verandering een keer niet live uitgezonden op FOX Sports.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/107979/basisplaats-dijks-bij-jong-zet-streep-door-zondag