Veel spelers uit het eerste elftal bij Jong Ajax

Bron: www.ajaxshowtime.com

Jong Ajax neemt het maandagavond met veel spelers uit het eerste elftal op tegen Almere City FC. Onder meer Daley Sinkgraven en Mitchell Dijks zijn van de partij.

Coach Michael Reiziger heeft verder normaal gesproken ook de beschikking over Norbert Alblas, Deyovaisio Zeefuik, Carel Eiting en Mateo Cassierra. De laatste drie acteerden de laatste weken al vaker bij de beloften, voor Alblas betekent het zijn rentree na een gebroken pols.

Sinkgraven maakte afgelopen zaterdag na zes maanden blessureleed zijn rentree in het eerste van Ajax, maar maandagavond doet hij extra ritme op. Voor Dijks is de situatie heel anders. De linksback speelde de eerste wedstrijden van het seizoen alles in de basis, maar werd zaterdag tegen Sparta gepasseerd. De linkspoot moest Maximilian Wöber en Sinkgraven voor zich dulden en werkt maandag zijn eerste wedstrijd van dit seizoen in Jong Ajax af.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/107883/veel-spelers-uit-het-eerste-elftal-bij-jong-ajax